Deserturi monoporții pentru evenimente

 5-6 octombrie 2020

Calendarul cursurilorUrmătorul curs: 21-22 octombrie 2020 Locuri disponibile: 10Detalii: Acest curs este recomandat cofetarilor, dar și restaurantelor și firmelor catering, fiind un curs practic unde puteți însuși cele mai noi trenduri din domeniul deserturilor pentru diferite evenimente.Maestrul cofetar va prezenta alături de reţetele aferente, 14 deserturi inedite, iar cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare. În cadrul acestui curs intensiv se vor pregăti următoarele rețete: Desert cu căpșuni Desert de ciocolată Mouse de ciocolată cu portocale și moscauer caramelizat Desert spumă ”vind” cu lămâie Desert Pădurea neagră Desert trilogie de ciocolată Desert cu zmeură Desert cu iaurt și fructe de pădure Desert marshmallow Desert la pahar cu ciocolată albă și căpșuni Desert cu mere și mouse de ciocolată albă Desert cu brânză și afine Desert cu pere şi vin roşu Desert cu caramel Produsele realizate la curs vor impresiona atât prin gustul delicios asigurat de combinaţia de ingrediente sănătoase şi nutritive, cât şi prin aspectul deosebit, irezistibil pentru clienţi. Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar Lengyel László Levente. Cursul este cu tradcere în limba română. 14 rețete durata cursului: 2 zile program: ziua I - 9:00 - 18:00                 ziua II - 8:00 - 15:30 locuri disponibile: 10 grad de dificultate: easy-medium localitate: Odorheiu Secuiesc Tariful de participare este 1100 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19https://bit.ly/pangastro-sigurantaMenționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. Vă mulțumim pentru înțelegere! Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Formator: László LENGYEL Maestru cofetar - Cake designer. Campion la diferite competiții interne de cofetărie. Specializat în flori și figurine din marțipan și fondant (pastă de zahăr), cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave).

Formular de înscriere la cursurile Pangastro
Platouri culinare reci, modul 2, 7-8 iulie 2020, Brasov Brutărie artizanală: produse cu și fără gluten, și cu conținut redus de carbohidrați, 6-7 iulie, Odorheiu Secuiesc Macarons şi Candy Bar, 13-14 iulie, Odorheiu Secuiesc Torturi şi deserturi dietetice, 15-16 iulie, Odorheiu Secuiesc Petit Gateaux, 20-21 iulie, Odorheiu Secuiesc French Bakery, 22-23 iulie, Odorheiu Secuiesc Deserturi monoporții pentru evenimente, 27-28 iulie 2020, Odorheiu Secuiesc Gelaterie artizanală, 29-30 iulie, Odorheiu Secuiesc Non solo pasta - bucătărie italiană, octombrie 2020, Brașov
PanGastRo Training Center - Odorheiu Secuiesc Galerie de imagini