French Bakery - produse cu maia

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

6-7 mai 2020

Locuri disponibile:

10

Detalii:

În cadrul cursului de French Bakery cursanții vor experimenta în mod practic mai multe rețete, de pâine și de produse de patiserie franțuzească, care vor contribui la succesul oricărei brutării/patiserii. Toate produsele pregătite sunt artizanale și pe bază de maia naturală.

În cadrul acestui curs intensiv se va pregăti următoarele rețete clasice franțuzești:

  • Panettone cu maia - varianta artizanală
  • Brioşă
  • Umplutură pentru brioşă
  • Croissants
  • Croissants cu doi culori
  • Croissants cu migdale
  • Umplutură pentru croissants
  • Pain aux Chocolate cu maia
  • Kouign amann
  • Cinnamon rolls (aluat de brioşă laminată)
  • Pâine cu maia
  • Ciabatta
  • Pâine de secară cu maia
  • Pâine neagră de secară cu maia
  • Pâine cu maia, cu nuci și fructe

Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea a produselor de patisetrie cu maia și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului. Materiile prime folosite la pregătirea rețetelor se regăsec în oferta distribuitorilor din România și sunt naturale.

Workshop-ul este ţinut de către maestrul patiser Sergei NOVAK. Cursul este cu traducere din limba engleză în limba română.

  • 10-11 rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: easy-medium
  • localitate: Odorheiu Secuiesc

Tariful de participare este 1200 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Sergei NOVAK

Brutar artizanal de la Brutăria Boulanger &Patissiere, Bratislava. Este specializat în toate tipurile de aluaturi laminate (Croissants, Pan au Chocolate, diferite tipuri de brioşe cu umpluturi), bazat pe reţete cu maia. Brioşe cu fermentaţie lungă (Panettone), pâini albe cu fermentaţie lungă (ciabatta, focaccia), pâine de secară cu maia. La cursurile lui accentul este pus nu doar pe partea practică, ci şi pe elemente teoretice, pentru a înţelege procesul tehnologic.

PanGastRo Training Center - Odorheiu Secuiesc

Galerie de imagini