Gelaterie Artizanală

Curs de torturi la modă, 8-9 aprilie 2019

Următorul curs:

29-30 iulie 2020

Locuri disponibile:

9

Detalii:

La cursul de gelaterie artizanală veți avea posibilitatea de a învăța prepararea înghețatei artizanale prin diverse tehnici, rețete și stiluri de lucru. 

Arta gelateriei se va însuși interactiv, prin producerea diverselor tipuri de înghețată, de la rețete unice, până la fructe exotice sau clasicul vanilie sau ciocolată.

Pe lângă prezentarea tehnicilor de producție și folosirea / rolul utilajelor performante în gelaterie se vor discuta despre înghețata ca oportunitate de afacere sau tehnici de vânzare și profitabilitate.

Cursul este susţinut de către Gelato Chefi Niagu Dragoş şi Guiu Andrea, în parteneriat cu BIBAS Group. 

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 10
  • grad de dificultate: medium
  • localitate: Odorheiu Secuiesc

Tariful de participare este 1200 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta

Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Niagu Dragoş şi Guiu Andrea

PanGastRo Training Center - Odorheiu Secuiesc

Galerie de imagini