Macarons Workshop, 23 august

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

23 august 2021 

Locuri disponibile:

15

Cursul de Macarons este un curs practic şi intensiv dedicat realizării artizanale a fursecurilor French Macarons.

Participanții acestui modul vor învăța aici cum să realizeze mai multe tipuri de Macarons utilizând ingrediente naturale. Cursanții vor însuși toate practicile și trucurile pentru a face un macarons perfect, modul de a pregăti mai multe tipuri de umpluturi, precum și tehnicile spectaculoase de decorare.

În cadrul acestui curs intensiv se vor pregăti următoarele ganache:

Ganache de vanilie

Ganache caramel sărat

Ganache de zmeură

Ganache de mango

Ganache de ciocolată

Ganache cafea


Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar Lengyel László. 

  • perioada 1 zi - 26 iulie
  • program: 09-14
  • locuri disponibile: 15
  • grad de dificultate: easy
  • localitate: Pangastro Training Center - Odorheiu Secuiesc
Tariful de participare este 400 RON. Acesta include rețete, instruirea, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, produse de la curs.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta


Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau whatsapp sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

László LENGYEL

Maestru cofetar - Cake designer. Campion la diferite competiții interne de cofetărie. Specializat în flori și figurine din marțipan și fondant (pastă de zahăr), cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave).

PanGastRo Training Center

Gelerie de imagine