Mini entrementuri în vogă

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

17-18 mai 2021

Locuri disponibile:

4

Detalii:

La acest curs se vor combina mai multe elemente specifice unui desert modern, precum blaturi cu diferite texturi, inserții de jeleu, mousse-uri cu ciocolată și fructe.

Aceste torturi în vogă pot fi pregătite în diverse forme și mărimi, fiind realizate ori în rame de inox, ori în mulaje de silicon, secționate ca monoporții sau mini torturi.

Entrementurile vor fi congelate și se vor turna peste ele cuvertură de oglindă, decoruri din ciocolată și fructe proaspete.

La acest curs practic participanţii vor pregăti 10 torturi folosind numai ingrediente naturale, uşor accesibile în România. 

Acest tip de torturi urmează tendințe de gust și design specifice cofetăriei moderne, surprinzând clienții cu gusturi originale, obținute prin combinația unor creme moi, a unor blaturi inedite, straturi crocante și a unor cuverturi lucioase.

În cadrul acestui curs intensiv se vor pregăti următoarele rețete:

  • Tort de mure cu boabe tonka
  • Tort de mere cu cătină
  • Tort căpșuni cu boabe tonka
  • Tort cocos
  • Tort cu zmeură și rozmarin
  • Tort castane, cu vișine și rom
  • Tort coacăze roșii, cu lămâie și ceai Matcha
  • Tort de levențică cu mure
  • Tort lemongrass cu zmeură
  • Tort de gutui cu migdale

Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar János KOVÁCS, campion olimpic în cofetărie. Cursul este cu traducere în limba română.

  • 10 rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 19:00
                    ziua II - 8:00 - 16:00
  • locuri disponibile: 14
  • grad de dificultate: easy-medium

Tariful de participare este 1300 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta

Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni.Vă mulțumim pentru înțelegere!
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau pe whatsapp sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

János KOVÁCS

Maestru cofetar. Multiplu campion național și internațional la competiții interne și internaționale. Specializat în isomalt, cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave). Proprietar al unui laborator de cofetărie și unei gelaterii-cofetării din Ungaria.

PanGastRo Training Center

Galerie de imagini