Mini tarte

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

6-7 septembrie 2021

Locuri disponibile:

15

Detalii:

La acest curs participanții vor avea posibilitatea de a învăța cum să pregătească mini tarte cu diferite tipuri de aluaturi, combinații de creme și ornamente inovatoare. Pe parcursul a celor două zile cursanții vor însușii deprinderile și tehnicile corecte de prepararea a aluaturilor și modul de prepararea a cremelor și mousse-urilor din fructe și semințe oleaginoase. În cadrul cursului se va pune un accent mare pe decorarea și prezentarea tartelor pentru clienți.

Gama de rețete care vor fi prezentate sunt următoarele:

Tart cu cafea
Tart cu căpșuni
Tart cu alune
Tart cu fructe
Tart cu lămâie
etc.....

Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea a tartelor și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului.

Materiile prime folosite la pregătirea rețetelor se regăsec în oferta distribuitorilor din românia și sunt naturale precum: ciocolata veritabilă, unt cu grăsime minimă de 80%, frișcă naturală, fructe congelate sau proaspete, baton de vanile, etc.

Cursul este susţinut de către maestrul cofetar Lengyel Laszlo. Cursul este cu tradcere în limba română.

10 rețete
durata cursului: 2 zile
program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 16:00
locuri disponibile: 15

Tariful de participare este 1300 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta
Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon  0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

László LENGYEL

Maestru cofetar - Cake designer. Campion la diferite competiții interne de cofetărie. Specializat în flori și figurine din marțipan și fondant (pastă de zahăr), cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave).

PanGastRo Training Center - Odorheiu Secuiesc

Galerie de imagini