Modelare flori din pastă de zahăr

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

10-11 mai 2021

Locuri disponibile:

10

Detalii:

La acest workshop participanții vor avea posibilitatea de a învăța cele mai inovatoare tehnici de modelaj alături de un cake-designer specializat în străinătate.

Cursanții vor învăța să orneze torturi cu elemente florale specifice sezonului de primăvară. Florile se vor realiza manual, cursanții exersând modul de obținere a petalelor, a frunzelor și a decorațiilor care compun cele mai atractive buchete florale din pastă de zahăr.

Cursanţii vor realiza diverse tipuri de flori și frunze:

floare de mazăre, bujor deschis, lalea, crin, lăcrămioare, ghiocel,

boboci și petale flori,

frunze pentru fiecare floare

experimentând totodată pictarea acestora și compunerea de buchete florale din pasta de zahăr.


Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar Cerasela Chiriță Cake Designer. Cursul este interactiv și necesită participarea cursantului la procesul de realizarea tortului.

• durata cursului: 2 zile
• program: ziua I - 9:00 - 19:00
                 ziua II - 8:00 - 15:30
• locuri disponibile: 10
• grad de dificultate: easy-medium
• formator: Cerasela Chiriță
• locație: PanGastRo Training Center – Odorheiu Secuiesc


Tariful de participare este 1300 RON. Acesta include instruirea, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta

Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

PanGastRo Training Center

Galerie de imagini