Petit Gateaux

Curs de torturi la modă, 8-9 aprilie 2019

Următorul curs:

20-21 iulie 2020

Locuri disponibile:

4

Detalii:

Acest curs este dedicat cofetarilor și patisierilor profesioniști, și oferă un rețetar plin cu deserturi tip petite gateaux, deserturi cu diverse texturi, gusturi, experiențe vizuale și tehnici de preparare. Acest tip de deserturi atrag atenția datorită aspectului sofisticat al acestora și contribuie la o gamă de produse diversificată prin gusturi echilibrate și delicioase.
Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea a deserturilor și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului. Materiile prime folosite la pregătirea rețetelor se regăsec în oferta distribuitorilor din România și sunt naturale.

Reșetele ce se vor pregăti:

CARRE TATIN

PETITE GATEAU EXOTIC

NOR DE ZMEURĂ ȘI CĂPȘUNI

ROMANȚĂ SPANIOLĂ

FLOARE DE CIREȘ JAPONEZĂ

DESERT CU NUCI PECAN

CUIBUL LEBEDELOR

 DOLCE VITA

Cursul este susţinut de către maestrul patiser Tanya NOVAK. Cursul este cu traducere din limba engleză în limba română.

  • 8 rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 8-12
  • grad de dificultate: medium
  • localitate: PanGastRo Training Center - Odorheiu Secuiesc

Tariful de participare este 1500 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta

Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0730-514.094, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Tanya NOVAK

Maestru cofetar. Școala de cofetărie absolvită la Le Cordon Bleu Dusit Culinary School. Absolvent al Callebout Chocolate Academy din Belgia. Proprietara cofetăriei - patiseriei Boulanger & Patissiere din Bratislava.

PanGastRo Training Center - Odorheiu Secuiesc

Galerie de imagini