Piese pentru evenimente, Cluj Napoca

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

20-21 iulie 2021

Locuri disponibile:

15

Detalii:


Evenimentul nostru se adresează atât bucătarilor cât și antreprenorilor dornici de a afla noi informații.
Cererea de cursuri ne bucură, din acest motiv căutăm mereu să fim prezenți în cât mai multe orașe, să fim printre oameni care își doresc în permanență să evolueze, să învețe.
La acest curs se va lucra cu mai multe tipuri de carne, dar se va acorda și o atenție specială pieselor vegetariene.

La acest modul vor fi puse în evidență diverse tipuri de piese. Participanții vor afla diferența dintre Pithiviers, Galantina, Balotina, Terina, Pate en croute și Rulade.

Cursanții vor folosi diverse tehnici de gătire, frigere, coacere, roasting sau gătire sous vide.

De la selectarea materiilor prime până la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează decisiv gustul și aspectul preparatelor. În cadrul acestui curs participanții vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii preparatelor culinare.

În cadrul acestui curs intensiv se vor pregăti următoarele rețete:

Rulou de somon în mantie de jambon
Baton din mușchiuleț de porc cu cremă din brânză de oaie
Chips de semințe cu păstrăv afumat
Sable de parmezan cu friptură de curcan
Roastbeef umplut
Pâine de secară stratificată cu roquefort
Crostini cu brânză de capră și rol din piept de pui cu jambon
Ton cu salată de alge și mango
Pate en croute cu carne de vânat
Ruladă din mușchiuleț de porc și farsă de pui cu legume
Terină de brânzeturi cu prune afumate
Sable cu humus și boia afumată
Choux cu cremă din brânză de capră și piept de rață
Wafe sărate cu cremă de somon fume și icre de manciuria
Pithiviers cu carne de vită și piept de pui cu spanac
Piept de porc crocant
Cremă de conopidă cu somon fume și icre
Rulou de iepure


PanGastRo este locul unde descoperi noi trenduri, afli informații utile, înțelegi importanța alegerii produselor potrivite.
 
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                  ziua II - 8:00 - 15:00
  • grad de dificultate: easy-medium
  • masa în prima zi este asigurată


Tariful de participare este 1300 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu rețetele tipărite, materiile prime și ustensilele sunt asigurate.
Data limită de înscriere la acest curs este 9 iulie 2021.

Urmărește periodic agenda cursurilor și înscrie-te la cel care ți se potrivește cel mai bine.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta

Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni.  Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon  0732-575.556 sau prin whatsapp sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Florin KISS

Culinary Advisor la Unilever Food Solution Romania şi are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.