Piese pentru evenimente, Craiova

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

8-9 iunie 2021

Locuri disponibile:

10

Detalii:


Evenimentul nostru se adresează atât bucătarilor cât și antreprenorilor dornici de a afla noi informații. Cererea de cursuri ne bucură, din acest motiv căutăm mereu să fim prezenți în cât mai multe orașe, să fim printre oameni care își doresc în permanență să evolueze, să învețe.
La acest curs vom lucra cu mai multe tipuri de carne, dar vom acorda și o atenție specială pieselor vegetariene.

La acest modul vor fi puse în evidență diverse tipuri de piese. Participanții vor afla diferența dintre Pithiviers, Galantina, Balotina, Terina, Pate en croute și Rulade.

Cursanții vor folosi diverse tehnici de gătire, frigere, coacere, roasting sau gătire sous vide.

De la selectarea materiilor prime până la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează decisiv gustul și aspectul preparatelor. În cadrul acestui curs participanții vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii preparatelor culinare.PanGastRo este locul unde descoperi noi trenduri, afli informații utile, înțelegi importanța alegerii produselor potrivite.
 

Urmărește periodic agenda cursurilor și înscrie-te la cel care ți se potrivește cel mai bine.

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                  ziua II - 8:00 - 15:00
  • locuri disponibile: 10
  • grad de dificultate: easy-medium
  • masa în prima zi este asigurată


Tariful de participare este 1300 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu rețetele tipărite, materiile prime și ustensilele sunt asigurate.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta

Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni.  Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon  0732-575.556 sau prin whatsapp sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.