Signature Fruttini Mirabili, 1-2 decembrie

Decor machetă tort aniversar pentru copii

Următorul curs:

1-2 decembrie 2021, Odorheiu Secuiesc

Locuri disponibile:

10

Detalii:


Urmandu-si pasiunea de mic copil legata de fructele ce reprezinta o alegere sanatoasa si imprumutand minunatele linii si gusturi oferite de natura, Ioana a creat colectia SIGNATURE FRUTTINI MIRABILI care prezinta intr-o maniera memorabila si eleganta o experienta multi-senzoriala.

DESCRIERE CURS
In cadrul sesiunii interactive veti invata cum sa creati deserturi remarcabile atat ca design, cat si gust, datorita compozitiilor variate de blaturi, mousse-uri fructate cu pulpa de fructe si texturi diverse, de la dens la aerat si de la pufos la crocant.
De asemenea, vom impartasi sfaturi si trucuri profesionale pe care le folosim in laboratorul Cupcake Philosophy, impreuna cu tehnici de pregatire si preparare a blaturilor, mousse-urilor, crémeux-urilor si insertiilor, iar la final veti descoperi modalitati pentru decorarea eleganta a produselor.

AUDIENTA CURS
Nivel: mediu
Acest curs se adreseaza celor care doresc sa creeze deserturi impresionante atat prin design, cat si gust prin dezvoltarea si perfectionarea abilitatilor realizarii blaturilor, mousse-urilor, crémeux-urilor, insertiilor, texturilor si decorarii elegante a deserturilor, acasa sau in mediul profesional.

CE VETI INVATA?
- Cum sa pregatiti, preparati, coaceti si decorati cele 6 deserturi din colectia SIGNATURE FRUTTINI MIRABILI (5 tipuri de blaturi, 7 tipuri de mousse-uri/ charlotte, 5 tipuri de insertii/ crémeux/ compotee)
- Tehnici si secrete pentru stabilitatea compozitiei si a produselor finale
- Tehnici pentru a prepara mousse-uri aerate
- Cum sa evitam greselile legate de consistenta mousse-urilor si a insertiilor
- Tehnici pentru a integra insertii in produse de dimensiuni mici
- Cum se pot combina diferite arome pentru a va dezvolta propriile retete

CE PRODUSE VOM PREGATI?

- Nundagunyi (design CAPSUNA) – blat lady finger, mousse sampanie, insertie capsuni
- Mar Avalon (design MAR) – blat vanilie, mousse vanilie, compotee mere
- Hespe (design PORTOCALE) – blat ciocolata intensa, mousse ciocolata neagra cu fleur d’orange, crémeux portocale
- Mabon (design MURA) – blat cu fructe de padure, charlotte fructe de padure, crémeux ciocolata alba si mascarpone
- Pomona (design PARA) – blat crocant cu praline si ciocolata cu lapte, mousse pere, insertie pere posate
- Komotini (design VISINA) – blat ciocolata intensa, mousse visine, mousse ciocolata cu tonka
CINE ESTE IOANA ROMANESCU?

Ioana este Fondator & Cake Designer - Cupcake Philosophy si a facut cunostinta cu “lumea” deserturilor in Canada, tara in care a studiat si a locuit o perioada. S-a intors in Romania si s-a angajat in domeniul financiar, insa, intr-un final, a ajuns sa transforme un hobby intr-o afacere de succes care creste de la an la an si se bucura de faptul ca 80% dintre clienti revin pentru a cumpara din nou, iar 100% dintre acestia recomanda deserturile elegante si serviciile Cupcake Philosophy prietenilor, colegilor sau altor persoane.

Fiecare desert este rezultatul experientei si a studiilor Ioanei in Cake Design realizate cu specialisti din Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda si Statele Unite. Ioana a absolvit cursurile Le Cordon Bleu, considerata astazi cea mai mare retea de scoli culinare si de ospitalitate din lume, cu mai mult de 35 de institute in 20 de tari.


Tariful de participare este 1500 RON. MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta

Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Ioana Romanescu

Ioana este Fondator & Cake Designer - Cupcake Philosophy si a facut cunostinta cu “lumea” deserturilor in Canada, tara in care a studiat si a locuit o perioada. S-a intors in Romania si s-a angajat in domeniul financiar, insa, intr-un final, a ajuns sa transforme un hobby intr-o afacere de succes care creste de la an la an si se bucura de faptul ca 80% dintre clienti revin pentru a cumpara din nou, iar 100% dintre acestia recomanda deserturile elegante si serviciile Cupcake Philosophy prietenilor, colegilor sau altor persoane.
Fiecare desert este rezultatul experientei si a studiilor Ioanei in Cake Design realizate cu specialisti din Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda si Statele Unite. Ioana a absolvit cursurile Le Cordon Bleu, considerata astazi cea mai mare retea de scoli culinare si de ospitalitate din lume, cu mai mult de 35 de institute in 20 de tari.

PanGastRo Training Center - Odorheiu Secuiesc

Galerie de imagini