fbpx

Formatori

Cornelia GHIȘOI
Cornelia GHIȘOIMaestru în Artă Culinară
Lady Chef a României. Executive Chef în cadrul Hotelului Aro Palace*****. Secretar general ANBCT. Multiplu campion la concursuri internaționale de gastronomie. Membru WACS.
Florin KISS
Florin KISSMaestru în Arta Culinară
Culinary Advisor la Unilever Food Solution Romania şi are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.
Horváth KÁLMÁN
Horváth KÁLMÁNMaestru brutar
Brutar cu experiență în obținerea produselor cu maia sălbatică. Specialist în know-how-ul în producția de produse de panificație, patiserie în proces artizanal și industrial.
Anita NARDAI
Anita NARDAIMaestru Brutar-Cofetar
Maestru brutar și cofetar. Multiplu campion al concursului de patiserie organizată în Bratislava. Președinta Asociației Brutarilor Meșteșugari din Ungaria. Proprietara unei brutării și cofetării din Ungaria.
Robert EISLER
Robert EISLERMaestru cofetar
Robert Eisler este un generalist care pune accentul pe gust în primul rând. Preferă un aspect curat, simplu al deserturilor. Își dorește ca în urma cursurilor lui, participanții să înteleagă tehnicile din spatele preparatelor, să înteleagă și "de ce", nu doar "cum"."
Dávid JAKABFI
Dávid JAKABFI Maestru cofetar
Dávid Jakabfi este considerat de ani de zile una dintre figurile marcante ale cofetăriei moderne din Ungaria, dar numele lui și chiar delicatesele pe care le face sunt cunoscute în intreaga lume. Este autorul a mai multor cărți de cofetărie în care împărtășește secrete profesionale, prezintă noi tehnici și tehnologii și oferă sfaturi despre cum prepararea unui desert perfect.
Rodica Bunea - Instructor Certificat PME
Rodica Bunea - Instructor Certificat PMEMaestru cofetar - Cake designer
Decoruri Produse Cofetărie, Academia de Artă Dulce. Medaliată național și internațional în modelaj, a fost prezentată în reviste naționale și internaționale, invitată să participe la interviuri TV și a participat la numeroase colaborări internaționale.
Tanya NOVAK
Tanya NOVAKMaster Pastry Chef
Maestru cofetar. Școala de cofetărie absolvită la Le Cordon Bleu Dusit Culinary School. Absolvent al Callebout Chocolate Academy din Belgia. Proprietara cofetăriei - patiseriei Boulanger & Patissiere din Bratislava.
János KOVÁCS
János KOVÁCSMaster Pastry Chef
Maestru cofetar. Multiplu campion național și internațional la competiții interne și internaționale. Specializat în isomalt, cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave). Proprietar al unui laborator de cofetărie și unei gelaterii-cofetării din Ungaria.
Róbert MESTER
Róbert MESTERMaestru Brutar
Maestru Brutar specializat în produse pe bază de maia naturală. Deținător unei brutării și a mai multor magazine proprii de desfacere a produselor de panificație.
Zoltán GARACZI
Zoltán GARACZIMaestru în Artă Culinară
Maestru bucătar. Multiplu campion național și internațional la Competițiile Culinare din Ungaria și Luxemburg. Executive Chef la Hotel Pacsirta****, din Sovata. Reprezentant al bucătăriei moderne și a tehnicilor de bucătărie inovatoare.
Iulian DUMITRESCU
Iulian DUMITRESCU Pizza Chef
Iulian Dumitrescu este un pizza chef medaliat internațional în diverse competiții, membru ACEEA, WACS, medaliat cu aur la “Istanbul Gastronomy International Festival 2015”.
László Lengyel
László LengyelMaestru cofetar - Cake designer
Maestru cofetar - Cake designer. Campion la diferite competiții interne de cofetărie. Specializat în flori și figurine din marțipan și fondant (pastă de zahăr), cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave).
Bogdan COZMA
Bogdan COZMAChef
Private Chef Bogdan Cozma este chef Certificat Escoffier nivelul 3 – Grand Diploma și membru al Echipei Naționale de Bucătari a României. După ce a pus pe picioare bucătăria restaurantului DOR, Bogdan este acum Head Chef la Selgros România și Masterclasses trainer.
Eugen URSU
Eugen URSU Patisier-Chocolatier
Ursu Eugen este Patiser-Chocolatier în Geneva, Elveția. Drumul profesional l-a început în 2008 și continuă până în prezent absolvând renumita școală “ECOLE DUCASSE” din Franța.
Dragoș NIAGU
Dragoș NIAGU Gelato Trainer
Jónás DÉNES
Jónás DÉNES Trainer autorizat al SCA (Speciality Coffee Association) și BIBAS Group
Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: