fbpx

Formatori

Cornelia GHIȘOI
Cornelia GHIȘOIMaestru în Artă Culinară
Lady Chef a României. Executive Chef în cadrul Hotelului Aro Palace*****. Secretar general ANBCT. Multiplu campion la concursuri internaționale de gastronomie. Membru WACS.
Florin KISS
Florin KISSMaestru în Arta Culinară
Culinary Advisor la Unilever Food Solution Romania şi are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.
László Lengyel
László LengyelMaestru cofetar - Cake designer
Maestru cofetar - Cake designer. Campion la diferite competiții interne de cofetărie. Specializat în flori și figurine din marțipan și fondant (pastă de zahăr), cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave).
Rodica Bunea - Instructor Certificat PME
Rodica Bunea - Instructor Certificat PMEMaestru cofetar - Cake designer
Decoruri Produse Cofetărie, Academia de Artă Dulce. Medaliată național și internațional în modelaj, a fost prezentată în reviste naționale și internaționale, invitată să participe la interviuri TV și a participat la numeroase colaborări internaționale.
Tanya NOVAK
Tanya NOVAKMaster Pastry Chef
Maestru cofetar. Școala de cofetărie absolvită la Le Cordon Bleu Dusit Culinary School. Absolvent al Callebout Chocolate Academy din Belgia. Proprietara cofetăriei - patiseriei Boulanger & Patissiere din Bratislava.
János KOVÁCS
János KOVÁCSMaster Pastry Chef
Maestru cofetar. Multiplu campion național și internațional la competiții interne și internaționale. Specializat în isomalt, cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave). Proprietar al unui laborator de cofetărie și unei gelaterii-cofetării din Ungaria.
Zoltán GARACZI
Zoltán GARACZIMaestru în Artă Culinară
Maestru bucătar. Multiplu campion național și internațional la Competițiile Culinare din Ungaria și Luxemburg. Executive Chef la Hotel Pacsirta****, din Sovata. Reprezentant al bucătăriei moderne și a tehnicilor de bucătărie inovatoare.
Róbert MESTER
Róbert MESTERMaestru Brutar
Maestru Brutar specializat în produse pe bază de maia naturală. Deținător unei brutării și a mai multor magazine proprii de desfacere a produselor de panificație.
Sergei NOVAK
Sergei NOVAKMaster Pastry Chef
Brutar artizanal de la Brutăria Boulanger &Patissiere, Bratislava. Este specializat în toate tipurile de aluaturi laminate (Croissants, Pan au Chocolate, diferite tipuri de brioşe cu umpluturi), bazat pe reţete cu maia. Brioşe cu fermentaţie lungă (Panettone), pâini albe cu fermentaţie lungă (ciabatta, focaccia), pâine de secară cu maia. La cursurile lui accentul este pus nu doar pe partea practică, ci şi pe elemente teoretice, pentru a înţelege procesul tehnologic.
Cerasela CHIRIȚĂ
Cerasela CHIRIȚĂCake Designer
Master Cake Designer specializat în decorarea torturilor în pastă de zahăr. Specializare obținută la New York, SUA, în cadrul cursurilor organizate de Ron Ben-Israel Cakes. Proprietara cofetăriei Sensation Cake Design din Brașov.
Anita NARDAI
Anita NARDAIMaestru Brutar-Cofetar
Maestru brutar și cofetar. Multiplu campion al concursului de patiserie organizată în Bratislava. Președinta Asociației Brutarilor Meșteșugari din Ungaria. Proprietara unei brutării și cofetării din Ungaria.
Szilárd TÉDI
Szilárd TÉDISpecialist în nutriție
Nutriționist specilizat în gastronomie bazată pe alimentația vegană și cofetărie alternativă. Proprietar a unui lanț de restaurante vegane și cofetărie alternativă bazate pe ingrediente naturale: Elelem Etterem.
Volker SEELE
Volker SEELEMarketing Specialist
Specialist în vânzări și marketing a produselor tip eat and go și snack-uri. Membru al Asociației Brutarilor din Germania.
Chef Țepeș Nicolae Marius
Chef Țepeș Nicolae MariusBucătar Chef
Bucătar Chef la Hotel Daniel Parco Nazionale D'Abruzzo Italia, membru F.I.C Federazione Italiana Cuochi.
Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: