Formatori
Cornelia GHIȘOIMaestru în Artă Culinară
Lady Chef a României. Executive Chef în cadrul Hotelului Aro Palace*****. Secretar general ANBCT. Multiplu campion la concursuri internaționale de gastronomie. Membru WACS.
Florin KISSMaestru în Arta Culinară
Culinary Advisor la Unilever Food Solution Romania şi are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.
László LengyelMaestru cofetar - Cake designer
Maestru cofetar - Cake designer. Campion la diferite competiții interne de cofetărie. Specializat în flori și figurine din marțipan și fondant (pastă de zahăr), cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave).
Rodica Bunea - Instructor Certificat PMEMaestru cofetar - Cake designer
Decoruri Produse Cofetărie, Academia de Artă Dulce.
Medaliată național și internațional în modelaj, a fost prezentată în reviste naționale și internaționale, invitată să participe la interviuri TV și a participat la numeroase colaborări internaționale.
Horváth KÁLMÁNMaestru brutar
Brutar cu experiență în obținerea produselor cu maia sălbatică. Specialist în know-how-ul în producția de produse de panificație, patiserie în proces artizanal și industrial.
Robert EISLERMaestru cofetar
Robert Eisler este un generalist care pune accentul pe gust în primul rând.
Preferă un aspect curat, simplu al deserturilor. Își dorește ca în urma cursurilor lui, participanții să înteleagă tehnicile din spatele preparatelor, să înteleagă și "de ce", nu doar "cum"."
Tanya NOVAKMaster Pastry Chef
Maestru cofetar. Școala de cofetărie absolvită la Le Cordon Bleu Dusit Culinary School. Absolvent al Callebout Chocolate Academy din Belgia. Proprietara cofetăriei - patiseriei Boulanger & Patissiere din Bratislava.
János KOVÁCSMaster Pastry Chef
Maestru cofetar. Multiplu campion național și internațional la competiții interne și internaționale. Specializat în isomalt, cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave). Proprietar al unui laborator de cofetărie și unei gelaterii-cofetării din Ungaria.
Zoltán GARACZIMaestru în Artă Culinară
Maestru bucătar. Multiplu campion național și internațional la Competițiile Culinare din Ungaria și Luxemburg. Executive Chef la Hotel Pacsirta****, din Sovata. Reprezentant al bucătăriei moderne și a tehnicilor de bucătărie inovatoare.
Róbert MESTERMaestru Brutar
Maestru Brutar specializat în produse pe bază de maia naturală. Deținător unei brutării și a mai multor magazine proprii de desfacere a produselor de panificație.
Sergei NOVAKMaster Pastry Chef
Brutar artizanal de la Brutăria Boulanger &Patissiere, Bratislava. Este specializat în toate tipurile de aluaturi laminate (Croissants, Pan au Chocolate, diferite tipuri de brioşe cu umpluturi), bazat pe reţete cu maia. Brioşe cu fermentaţie lungă (Panettone), pâini albe cu fermentaţie lungă (ciabatta, focaccia), pâine de secară cu maia. La cursurile lui accentul este pus nu doar pe partea practică, ci şi pe elemente teoretice, pentru a înţelege procesul tehnologic.
Cerasela CHIRIȚĂCake Designer
Master Cake Designer specializat în decorarea torturilor în pastă de zahăr. Specializare obținută la New York, SUA, în cadrul cursurilor organizate de Ron Ben-Israel Cakes. Proprietara cofetăriei Sensation Cake Design din Brașov.
Anita NARDAIMaestru Brutar-Cofetar
Maestru brutar și cofetar. Multiplu campion al concursului de patiserie organizată în Bratislava. Președinta Asociației Brutarilor Meșteșugari din Ungaria. Proprietara unei brutării și cofetării din Ungaria.
Szilárd TÉDISpecialist în nutriție
Nutriționist specilizat în gastronomie bazată pe alimentația vegană și cofetărie alternativă. Proprietar a unui lanț de restaurante vegane și cofetărie alternativă bazate pe ingrediente naturale: Elelem Etterem.
Chef Țepeș Nicolae MariusBucătar Chef
Bucătar Chef la Hotel Daniel Parco Nazionale D'Abruzzo Italia, membru F.I.C Federazione Italiana Cuochi.
Bogdan COZMAChef
Private Chef Bogdan Cozma este chef Certificat Escoffier nivelul 3 – Grand Diploma și membru al Echipei Naționale de Bucătari a României. După ce a pus pe picioare bucătăria restaurantului DOR, Bogdan este acum Head Chef la Selgros România și Masterclasses trainer.