Despre noi
Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo organizează cursuri practice de perfecţionare specialiştilor din domeniile de panificaţie, patiserie, cofetărie, HoReCa.
Scop
Scopul asociaţiei PanGastRo este susţinerea şi promovarea unor obiective de natură economică, organizatorică, pentru optimizarea circulaţiei informaţiei şi de reprezentare a colectivităţii ţintă a asociaţiei în domeniile: panificaţiei, gastronomiei, turismului şi a serviciilor din alimentaţia publică.
Activități
Organizăm cursuri de: torturi consacrate şi la modă, torturi şi deserturi monoporţii, deserturi dietetice şi raw vegane, mini torturi şi deserturi franţuzeşti, Macarons şi Candy Bar, tarte moderne franţuzeşti, modelare flori şi figurine din pastă de zahăr, dantele comestibile şi decoraţii tort în diverse stiluri, patiserie franţuzească, brutărie artizanală cu sau fără conţinut de gluten, ciocolaterie – praline artizanale, modelare isomalt, grilaj, sculptură în legume şi fructe, platouri culinare reci, preparate calde din carne de pasăre, porc, miel, vită, preparate din peşte, preparate vegane, meniuri complete pentru evenimente, bucătărie creativă, preparate street food, deserturi de restaurante etc. Avem cursuri în mai multe oraşe ale ţării, printre care Braşov, Cluj Napoca, Odorheiu Secuiesc, Sinaia, Tecuci etc.
Calitatea cursurilor este garantată de revistele Brutarul-Cofetarul şi Gastromedia, dar şi de furnizori de ingrediente din ţară. Formatorii sunt maeştrii brutari, cofetari, bucătari din ţară şi din străinătate, recunoscute la nivel internaţional.
Organizăm Concursurile "GastroPan", desfăşurate în cadrul expoziţiei cu acelaşi nume, cu scopul promovării meseriilor de brutar, cofetar şi bucătar, precum şi a produselor realizate de aceştia.
Calitatea cursurilor este garantată de revistele Brutarul-Cofetarul şi Gastromedia, dar şi de furnizori de ingrediente din ţară. Formatorii sunt maeştrii brutari, cofetari, bucătari din ţară şi din străinătate, recunoscute la nivel internaţional.
Organizăm Concursurile "GastroPan", desfăşurate în cadrul expoziţiei cu acelaşi nume, cu scopul promovării meseriilor de brutar, cofetar şi bucătar, precum şi a produselor realizate de aceştia.